Членът на Изпълкома на БФС Камен Костадинов призова всички свои останали

...
Членът на Изпълкома на БФС Камен Костадинов призова всички свои останали
Коментари Харесай

Член на Изпълкома: Обществото няма доверие в нас

Членът на Изпълкома на БФС Камен Костадинов призова всички свои останали сътрудници да се отдръпват на идния конгрес на 25 юни и да бъде определено ново управление с цялостен 4-годишен мандат. Бившият народен представител от Движение за права и свободи и сегашен член на Централния съвет на партията съобщи, че сега Изпълкомът не се употребява с доверие и по тази причина тази смяна е наложителна.

" Не считам (б.ред. - че обществото има доверие в управлението на БФС), а това е извънредно значимо. Това се пробвам да обясня на част от сътрудниците. Няма никакво значение, че клубовете, които са същността на БФС имат доверие в нас. Няма значение, че сме уверени, че си вършим работата съвършено. След като обществото няма доверие в процесите, дали тъй като не ги схваща, дали тъй като националния тим няма резултати, няма никакво значение. Футболът е публичен и обществен феномен. Ние сме там, с цел да управляваме по този начин, че резултатите да дават позитивни страсти на хората. Няма никакво значение какво мислим за себе си, откакто обществото не е предостатъчно от нас и ни освиркват, когато вървим по стадионите. Ясно е, че би трябвало да се подадат оставки, да се предложи нова рецепта и да се търси ново доверие. Някои от нас може да са част и от новия формат на Изпълкома, само че това наложително минава през рестарт ", разяснява Костадинов пред Dsport.

Както е известно, преди две седмици различен от членовете на Изпълкома - Петър Величков, разгласи на конференция, че единствено той, президентът Борислав Михайлов, Камен Костадинов, Атанас Фурнаджиев, Михаил Касабов и Валентин Михов са подали оставки, като прикани и останалите да сторят това преди конгреса. По-късно двама от членовете - Емил Костадинов и Йордан Лечков, обявиха изрично, че не виждат причина да сторят това.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР